Ziua de 17 decembrie 2018 a fost una puțin mai deosebită atât pentru cei 18 copii de la Centrul de Reabilitare Socială ” CASA GAVROCHE” din Chișinău

Ziua de 17 decembrie 2018 a fost una puțin mai deosebită atât pentru cei 18 copii de la Centrul de Reabilitare Socială ” CASA GAVROCHE” din Chișinău, cât și pentru decanul și studenții Facultății Științe ale Educației și Informatică, deoarece a devenit deja o tradiție de a organiza în preajma sărbătorilor de iarnă vizite la diferite centre de reabilitare socială.

Anul acesta am mers la Centrul ”CASA GAVROCHE”, pentru a dărui copiilor cărți, fructe și dulciuri și pentru a le dori sărbători fericite, menționând faptul că studenții facultății vor fi și în continuare alături de ei.

Deşi iniţial copiii păreau sfioşi şi puţin retraşi, după ce au făcut cunoştinţă cu viitoarele cadre didactice care le-au venit în vizită, micuţii au devenit mai deschişi şi s-au încadrat activ în jocurile propuse. Puţin timp petrecut în preajma lor a adus în sufletele celor prezenţi o bună dispozitie şi conştientizarea faptului cât de mult contează să fim alături de cei care sunt mai puţin fericiţi ca noi.

Aducem mulțumiri tuturor studenților și cadrelor didactice de la Facultatea Științe ale Educației și Informatică care nu sunt indiferenți față de copiii social-vulnerabili.